28 Ekim 2008 Salı

Şimdilik evdeyiz... Bakalım...

Evet, söylenene göre geçici süre için açılmış bloglar. LigTV maçlarını korsan yayın yapıp izleten 60 blog yüzündenmiş bu eziyet.
Bu biraz teknik bilgi ve beceri gerektiren bir durum. Sen burayı kapatırken düşünemiyor musun ki, korsan yayın yapanı buradan yasaklarsam oradan gene yapar. Yapmak istedikten sonra yapar.
Gerçek neden bu mudur? Diğer yüzlerce hatta binlerce insanın günahı nedir? Sanki şahsi suç işlenmiş gibi şahsi bloglara girilince karşına çıkan yazı, hem de gerekçesiz vs nedir? Çok korkunç. Korku filmi gibi...
Sonumuz hayır ola demekten başka şey kalıyor mu? Umarım kalmaz... Bakalım, bekleyip göreceğiz.
Neyse, en azından şimdilik buradayız evlerimizdeyiz, kapıyı açıp girdik. Bacadan, pencereden, tünel kazarak evin altından girmeye gerek kalmadan girdik.
Ben gene de doğru yolun bulunacağını ve yanlışın düzeltileceğini, göçebeliğe zorlanmayacağımızı umuyorum...
Haydi bakalım, işimizi yapalım...

2 yorum:

Aydan Atlayan Kedi dedi ki...

Bu durumlar bizi öldürecek, ama gülmekten öldürecek :) Bunca saçmalığı film yapsan şunu yazar eleştirmenler "bu kadar gerçekdışı bir senaryo olamaz" Eh haksız da olmazlar :)

Zeynep Everi dedi ki...

Yes ablası evdeyim evdesin evde :) kediciiik yazalım senaryoyu ne dersin :)))) Başrole kaka adam bulmak şart >:-) Hani ben kimi seçsek diye çok uğraşırız ondan korkuyorum.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails