23 Eylül 2008 Salı

Yeni blog 'Gezginin Rehberi' yayında...

Sevgili arkadaşlar, dostlar, okuyucular...

Daha önce de bir ara sizlere yeni bir blog başlatmak isteğimden bahsetmiştim. Bu blog 'Gezginin Rehberi' olacak ve içinde Türkiye'deki turizm kategorileriyle ilgili değişik bilgi ve tavsiyeler, uzman turist rehberi gözüyle Türkiye'nin müzeleri, ören yerleri, tarihi eserleriyle ilgili bilgiler, değişik tur rotaları, kitap ve rehber kitap tavsiyeleri, bir gezgin olarak bilmeniz gereken tüketici hakları, turist rehberinizin gezdiğiniz yerlere dair değişik önerileri ve daha pek çok faydalı bilgi yer alacaktı.

Ve bugün bu blogu başlattım. Tabiî ki, yukarıda bahsettiğim tüm bu konuların hepsinin blogda olması biraz zaman alacaktır ama ben elimden geleni yaparak siz gezginlere hoş, keyifli, değişik ve güzel bir kaynak hazırlamaya çalışacağım.

Blog'un adresi: GezgininRehberi

Blog daha çok yeni, birinci günü bugün... :))) Ama 3 yazı var şu saat itibariyle içinde. Bu yazılar, 'Gezginin rehberi Nedir?' adında blogu tanıtan ve amacını anlatan bir yazı, diğeri 'Rehber Kimdir? Kimler Rehberlik Yapabilir?' adında Profesyonel Turist Rehberi ile ilgili bir bilgi yazısı ve 'Müzekart' adında Türkiye'de yepyeni bir uygulama olan Müzekart sistemini tanıtan bir yazı.

Turizm kategorileri, pratik bilgiler, kitap tavsiyesi vs vs daha pek çok yazı geliyor hemen en kısa zamanda...

Hepinize bu blogu da listenize eklemenizi ve ara sıra buraya bakmanızı öneririm. Türkiye'de gezerken bir 'tık' kadar yakın olacaksınız enteresan bilgilere. Hatta ileride göreceksiniz, gezerken burada bulduğunuz bilgilerin çıktılarını alıp fazla yer kaplamayan bir bilgi kaynağıyla gezme lüksünüz olacak.

Dediğim gibi, daha çok yeni... Fotoğraf, bilgi ve yazı eklemeleriyle çok keyifli ve faydalı bir blog olacak. Bu blogu da listenize ve yakın takibe almanızı, ara sıra buraya uğramanızı tavsiye ederim. Fikir, tavsiye ve eleştirilerinizin başımın üzerinde yeri vardır!

2 yorum:

Yasemin/Beril dedi ki...

Nükhet'ciğim, hayırlı uğurlu olsun yeni blogun, blogumuz
(sahiplendim şimdiden görüyorsun dimi:)))
Her zamanki gibi çok keyifli bir anlatım. Yarın konuşuruz üstüne. Sevgiler

Aydan Atlayan Kedi dedi ki...

Çok keyifli bir blog olacağından eminim Nükhet :) Hemen ekliyorum. Merakla bekliyorum yazılarını...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails