1 Eylül 2008 Pazartesi

Eylül geldi, hoş geldi!

Evet, gerçekten de hoş geldi...

Ne güzel bir duyguymuş eylül'ün biri diye düşünmek.

Sabahtan Timur'la konuştum, Lady iyi, yani daha iyi, galiba yoğun serum işe yaramaya başladı. Ama daha tam iyileşme diye bir durum yok. Henüz eve çıkamaz kızım. Yarın onu görmeye gideceğim. Canım kızım eylül sana sağlık ve uğur getirsin. Bir tanem!

'Artık miskinlikten sıyrılma vaktidir, ağustos güneşi de gitti, haydi bakalım kuaföre' diyerek kendimi Bebek'te buldum.

Benim Avusturya Lisesi'nden sınıf, hatta sıra arkadaşım, canım Füsuncuğuma rastladım. Konuştuk, dertleştik...



Saçım boyanırken Musa'ya 'Tokamı takalım mı? Onsuz kendimi kötü hissediyorum, o benim uğurum. Herkes tokamı soruyor, benimle bütünleşti o kaç zamandır' vırvırvırvırvır yaptım. :)

Musa önce bir burun kıvırır gibi oldu, sonra 'tamam takarız' dedi. Ben de sevindirik oldum... Hehehehe... Daha o 'tamam' der demez, telefon trafiği başladı. Eylül işlerinin listesi geldi. Eh, dedim ya, biz Almancacı rehberler bu aydan itibaren sezonu açarız. Tütütütütütü maşallah, nazar değmesin, elemterefiş, kem gözlere şiş, gözü olanın gözü g....e! Kodum mu oturturum valla! Tak tak, şeytan kulağına kurşun! E, el insaf ya, kaç aydır oturuyoruz, di mi ama? Çalışalım adam gibi...

Tokam gene kafamda çok mutluyum...



Bu arada size dün yazmayı planladığım ama yazmaktan vazgeçtiğim bir şeyi yazayım.

Neden vazgeçmiştim? Değmez diye düşünmüştüm, pis, haysiyetsiz, şerefsiz, cahil insanları adam yerine koymanın ne anlamı var. Bu o adi şerefsizlerin enerjisini yükseltmeye yarar diye düşünmüştüm.

Ama sonra sevgili Garine'nin yazdığı bir yazıyı okuyunca (ki size de hararetle tavsiye ederim, okuyun, yazının sonunda vereceğim linkini) yazmaya karar verdim.

Efendim, 30 ağustos günü mail kutumda iki tane e-mail. Birisi yorum yazmış, onay bekliyor. Baktım, alpewrsak nickli biri 'Cehenneme git!!! Seni oraya da almazlar ama gene de dene...' başlıklı yazıma yorum yollamış. Bakmış ki yorumu çıkmadı, yeniden aynı yazıyı yollamış.

Yorumu şu:

Ahmedinejad ATATÜRK düşmanı değildir.İran Türkiyenin en iyi müttefikidir.İran bizim kardeşimizdir bu kardeşliği kimse bitiremez.Ahmedinejad ABD yekafa tuttuğu için suçlu oluyor diyilmi?İsrailin sadece müslüman olduğu için insanları öldürmesine tepki gösterdiği içinmi seni Amerikan köpeği.ASIL SEN CEHENNEME GİT.(ALIRLARSA AMA SEN Bİ DENE BELKİ ALIRLAR)


Vay şerefsiz, haysiyetsiz... Adi...

İyi ki, şu sayaçları koymuşum. Bakın ne işe yarıyorlar. FEEDJIT LIVE TRAFFIC FEED kimin nereden bağlandığını, neyin üzerinden hangi yazıya ulaştığını gösteriyor. Üstüne tıklayınca daha da detaylı.

30 ağustos'ta Saat 16.10'da Mersin, İçel'den bu şerefsiz Google'da şöyle bir şey yazarak arama yapıyor. 'Hrant Dink cehenneme git'. (Bu bile gözüküyor yani bu kadar detaylı bilgi veriyor FEEDJIT!) Vay o. çocuğu, vay haysiyetsiz şerefsiz yaratık... Adi! Ahlâksız! İğrendim, midem döndü.

Şimdi, geldiği yer ve aradığı şey yazılı yerin üstüne tıkladığınızda Google neler çıkartıyor karşınıza onu görüyorsunuz. En başta benim bu Ahmedinejad karşıtı yazım. Bu salak da girip bunu okuyup hemen yorum yazıyor. Yorumlar 16.20 ve 16.22'de. Aceleye bak. Ne olduğunu, ne okuduğunu, kiminle dans ettiğini bilmeden yazıyor salak salak.

Haliyle onaylamadım.

Çünkü, öncelikle bir insan Ahmedinejad'ın Atatürk düşmanı olmadığını söylerse, herkes ona bir yeriyle güler. Bu kadar cahillik, bu kadar şerefsizlik olmaz!

İran Türkiye'nin en iyi müttefiki imiş. YUH! YUH! YUH! Geri zekâlı. Göremedi hâlâ galiba bu hıyar, Ahmedinejad'ın ülkesine döndükten sonra Türkiye'nin dostu mu düşmanı mı olduğunu...

İran kardeşimizmiş, kardeşliği kimse bitiremezmiş. Ya biz ne kompleksli insanlara sahip bir ülkeyiz be! Ne zavallılar var aramızda. Ben burada önemli bir noktaya değinmek istiyorum. Benim derdim İran ya da İranlılarla değil. Tam aksine. Üstelik damarlarında önemli bir miktarda İran kanı akan biri olarak İran'ı ne kadar önemsediğimi beni tanıyanlar gayet iyi bilirler. Ben dil, din, ırk ayırımı yapan insanlardan olmadım bu zavallı şerefsiz yaratık gibi.

Türkçeyi katlederek yazdığı bundan sonraki cümlelere bakarsanız, Ahmedinejad şerefsizi Amerika'ya kafa tuttuğu için, İsrail'in sırf müslüman olduğu için insanları öldürdüğü için karşıymışım ona ve Amerikan köpeğiymişim. ŞEREFSİZ O. ÇOCUĞU.

Bu şerefsizin beni tanımadığı nasıl belli. Ulan, şerefsiz, benim kadar Amerika ve İsrail karşıtı (idareleri kastediyorum) bir insan daha bul Türkiye'de tüm sözlerimi geri alayım.

İşte, ben tüm bunları şuna bağlıyorum: CAHİLLİK!

Uğur Mumcu ne kadar haklıymış. Bunlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan güruhtan!

Bir de, Ahmedinejad'a karşı yazınca otomatikman ABD ve İsrail taraftarı damgasını vurmak ancak böyle şerefsiz ve cahil birinin yapacağı bir geri zekâlılık örneği olabilir.

Zaten baksanıza, Google'da ne aramış! ZAVALLI YARATIK!

Sen hâlâ cennet cehennem boyutuna takılıp kalmış o düşük enerjili sürüngen yaratıklardansın belli. Ahmedinejad kadar taş düşsün kafana, pislik! Sen Hrant'ın kesip attığı tırnak bile olamazsın.

Kusura bakmayın arkadaşlar ama dayanamadım. Bu ve bunun gibilerden bu memlekette ne yazık ki, o kadar çok var ki!

Benden size tavsiye, sağ sütunda Bloglar bölümünde İçimdeki Fırtına adlı blogdaki Yedi Temmuz İkibinsekiz Pazartesi başlıklı yazıyı okuyun. İşte bu yazıyı okuyunca, ben de bunu buraya yazmalıyım dedim.

Neden bizler sessiz kalıyoruz ki bu ve bunun gibilere karşı?

Neyse... Şerefsizlik hikâyesine bir son verip güzelliklere dönelim!


Bu akşam bizde İmambayıldı var.




Othello balkonda keyif yaparken ben de yemek yiyeyim bari. ( O şerefsize kapak olsun: Benim kedilerim bile İran kedisi!)




Aynada yazana bakın. Bence yapın da...


1 yorum:

sezgi dedi ki...

İlk önce şunu demek istiyorum eyül ışıgını yansıtmaya basladı.Güzel günler geldi:)Lady dahada iyiye gidecek inş.Daha onunla oyunlar oynayacaz:)))))en altta ki resim harika.
şimdi gelelim şu detaya.Ne kadar şerefiz bir insanmış o kişi...Ve bilip bilmeden konusmaya da hakkı yok...Ahmedinejada halen daha Atatürk düşmanı değil de ne demek.Kara cahil olduğu burdan belli.Ayrıca amerikan köpeği kelimesi ne cahilce bir durumdur.Eğer bir insanı böyle seyle suçlayacaksan o insanı gercekten ıyı tanıman lazm yada yazılarını takip etmen lazım.Ne hakla nükhet abla gibi birine böle bir kelime kullanırsın aşağılık insan.Türkiyede yaşıyorsun ama ülkende olup bitenden haberin yok...Bence kendin bir silkelen sonra yorum yapacaksan yap.Bukadar da olmaz ya...Böylelikle işte Türkiye kötüye gidiyor.Zaten bu kadar cahıl varken işimiz zor...ahmedinejad yandasları varken,bu ulkede halen turban tartısılıyorken,insanlar partılerıne bağnazca(bu kelimeyi dogru kullanmasımdır umarım)yanı sadece aılelerının o partıye oy verdıgı ıcın,dusunmeden,yada o partının oy zamanları yaklastıgında oy toplamak ugruna yaptıgı yardımlar ıcın oy veren mılletımız varsa bu ulke hıcbır zaman duze cıkamaz.Biraz kendinze gelın yaa.Atatürkün kemikleri sızlıyor sizin yüzünüzden be.halen daha yok o kürt yok o ermeni yok onlar bizden değil ne bu be.insanız insan.aynı topraklarda yasıyorz.bu cahilce ayrımı yapan ınsanları sıddetle kınıyorum...Silkelenin azcıkkkkk!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails